Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Galvanische scheiding van temperatuursignalen

De oplossingen van Pepperl+Fuchs voor uw meetopnemers

galvanische scheiding
galvanische scheiding : zekere signalen !

Pepperl+Fuchs stelt u zijn gamma interfaces voor om een galvanische scheiding te realiseren voor al uw meetsignalen en in het bijzonder voor al uw temperatuurmetingen.  Thermokoppels, Pt-100 elementen, RTD's of andere opnemers, Pepperl+Fuchs heeft de bijpassende module..
 

Een overzicht van interfaces specifiek voor dit domein wordt u op deze pagina voorgesteld.


Universele Temperatuuromvormers - Syteem SC

Het SC-systeem
Het SC-systeem

De interface module S1SD-1TU-1U is een 1-kanaals temperatuuromvormer voor thermokoppels, RTD elementen of potentiometers, mV-signalen, thermistoren,… Aan de uitgang levert hij standaard process signalen 4-20mA of 0/1-5V.  De nauwkeurigheid is 0,1% einde schaal.  Hij wordt gevoed met 24VDC via klemaansluiting of via de Power Bus. Configuratie gebeurt met DIP-switchen of via PC.

De modules van de SC-reeks zijn slecht 6,2mm breed.  U bespaart aldus aanzienlijk aan kastruimte zeker indien u een behoorlijk aantal signalen moet verwerken.

 


Programmatiekabel
Programmatiekabel

Toebehoor bij het SC-systeem : S-ADP-USB, programmatiekabel voor de module S1SD-1TI-1U. Download gratis de configuratiesoftware via deze site en stel uw module eenvoudig in.  De programmatie op uw PC volstrekt zich met PACTware en de DTM van de betrokken module.


2-kanaals temperatuuromvormer K-systeem

KFD2-UT2-2
KFD2-UT2-2

De KFD2-UT2-2  is een 2-kanaals universele temperatuuromvormer die gevoed wordt met 24VDC direct op de klemmen of via de Power Rail, de voedingsrail van het Pepperl+Fuchs K-systeem.  De ingang, configureerbaar via PC, is ontworpen om diverse soorten temperatuurelementen te kunnen aansluiten.  De uitgang is een standaard 0/4-20mA signaal (actief of passief) proportioneel aan de meting.  De modules heeft de functionaliteit om één ingangssignaal om te vormen naar twee uitganssignalen als signaalontdubbelaar.  Het is SIL2 conform IEC61508/IEC61511.


Grenswaardeschakelaar voor temperatuursignalen

KFD2-GUT-1.D
KFD2-GUT-1.D

De grenswaardeschakelaar voor temperatuursignalen model KFD2-GUT-1.D (24VDC), heeft een universele ingang voor verszcheidene types van meetopnemers zoals thermokoppels, potentiometers of spanningbronnen.  Eén functie staat het gebruik van redundante opnemers toe.  Het toestel geeft een standaard 4-20mA en twee relaisschakelaars als uitgang.  De configuratie is mogelijik via druktoetsen op het front of via PC met PACTware en bijhorende DTM.  De module is SIL2 conform IEC61508.

Noot : dit toestel bestaat ook in ATEX-uitvoering : KFD2-GUT-Ex1.D