Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Explosiebeveiliging

Pepperl+Fuchs is een toonaangevende producent van automatiseringsapparatuur voor een brede waaier van industrietakken en is al decennia lang nauw betrokken met veiligheid in gevaarlijke zones. Onze diepgaande expertise stelt ons in staat de procesautomatiseringsindustrie een volledig assortiment automatiseringsoplossingen aan te bieden.

Onze productportfolio omvat o.a. intrinsiekveilige galvanische scheidingen, Zener-barrières, signaalomvormers, veldbustechnologie, Remote I/O, HART-interfaces, niveaumeting, druk- en overdruksystemen, Human Machine Interfaces (HMI) voor explosiegevaarlijke omgevingen, op maat gemaakte schakelkasten en verdeeldozen.

Wij voorzien bedrijven uit de procesindustrie overal ter wereld van beproefde componenten en op maat gemaakte oplossingen voor een uitgebreide waaier van toepassingen. Onder de industrietakken waaraan wij leveren, citeren we o.a. de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie, alsook afvalwaterbehandelingsinstallaties en energievoorzieningsbedrijven.


e-news

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates en handige informatie over de wereld van de automatisering.

Abonneer je

Lees de meest recente editie van e-news:

Neem een kijkje in onze meest recente relatiemagazines: