Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Explosieveilige Local Control Units

Betrouwbare switching en signalering in explosiegevaarlijke omgevingen

Each Local Control Unit by Pepperl+Fuchs comes with a solid housing
Elke Local Control Unit bij Pepperl+Fuchs heeft een solide behuizing

Met explosieveilige local control units van Pepperl+Fuchs bent u zo dicht mogelijk bij uw proces. Hoewel productieomgevingen vandaag sterk geautomatiseerd en gecontroleerd zijn door DCS, hebt u nog steeds local control en monitoring nodig.

De explosieveilige apparaten zijn absolute specialisten op het vlak van switching en monitoring in industriële omgevingen. Alle local control units van Pepperl+Fuchs beschikken over de certificaten voor explosiegevaarlijke omgevingen Zone 1/21 (Ex d IIC voor gasomgevingen en Ex tb IIIC voor stofomgevingen.)


Local Control Stations met solide behuizingen

Voor het gebruik in ruwe, industriële omgevingen wilt u een behuizing voor uw local control unit die zo robuust en weerbaar mogelijk is. De basis van ons productgamma bestaat uit solide en compacte explosieveilige behuizingen. Of ze nu vervaardigd zijn uit een aluminium legering of gietijzer, ze zijn een voor een afgewerkt met een hoge kwaliteitsverf die de barste omgevingen kan trotseren.

Naast duurzaamheid focust de behuizing van de local control units op:

  • Ruimte-efficiëntie
  • Snelle installatie
  • Gemakkelijke aansluiting van bedrading

Vele mogelijkheden - Kies uw Local Control Unit op maat

Schakelaars en drukknopen
Een wijde selectie van operators is beschikbaar voor uw toepassingen, te beginnen met draaischakelaars. Ze zijn verkrijgbaar als AAN/UIT of overschakelaar in verschillende configuraties en met de geschikte merking. Koop uw drukknopen en indicator lamp units in enkele of dubbele versie aan. U kan de lampen en drukknopen verkrijgen in verschillende kleuren, met dubbele functie voor unit operators. Lampen en drukknopen kunnen vrij gecombineerd worden.

Nooddrukknopen
Onze switching units worden vervolledigd door nooddrukknopen in champignon-vorm, verkrijgbaar in verschillende kleuren, contactconfiguraties, en vergrendelingsopties. Er zijn ook variaties met breekglas of ontgrendelsleutel beschikbaar. Verder kan u de merking aanpassen aan uw specifieke noden voor de applicatie.

Veiligheid en monitoring
Veiligheid van elektrische circuits wordt ondersteund door patronen, zekeringen en poolconfiguratie. In termen van monitoring, zijn explosieveilige gesloten fotocellen en ampèremeters een aanvulling op het productgamma. Deze laatste heeft verscheidene vermogensstanden en -schalen. Transformators kunnen toegevoegd worden in geval van hoge stroom.


De betrouwbare oplossing voor behuizingen voor uw individueel proces

U dient specifieke instrumentatie te gebruiken die verplicht is, maar niet ontworpen is voor gebruik in een explosiegevaarlijke omgeving? Het veelzijdige gamma van behuizingen voor apparaten biedt u een functionele oplossing voor deze uitdaging: alle soorten en maten van onze explosieveilige behuizingen kunnen specifiek op de noden van uw bedrijf worden afgestemd. Verschillende maten en window configuraties laten toe om apparaten zoals thermokoppels, RTD's, zenders en allerlei electronische kaarten aan te passen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u meer informatie wil over de beschikbare opties.