Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Plaatsbesparing dankzij LB Remote I/O-modules met hoge densiteit


De nieuwe LB Remote I/O-modules met hoge densiteit voor Zone 2-toepassingen bieden de meest compacte IS-interfaces voor procesautomatisering, met 80 analoge kanalen. Ze hebben slechts half zoveel ruimte nodig in vergelijking met vroeger. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe energiebeheerselektronica die stroomverspilling in de modules vermindert.

Nieuwe diagnostische LEDs per kanaal vereenvoudigen de afstelling. In één oogopslag kunt u ter plaatse een diagnostiek uitvoeren met verbeterde lijnfoutdetectie. De LED toont onmiddellijk welk kanaal werd aangetast.

De nieuwe modules verlengen de levensduur van uw systeem naar de toekomst toe, maar blijven compatibel met uw bestaande installatie doordat ze makkelijk in bestaande onderplaten of backplanes passen.

De nieuwe LB modules met hoge densiteit voor Zone 2-toepassingen verminderen stroomverlies, garanderen een uitstekende betrouwbaarheid en lange gebruiksduur bij hoge pakkingdichtheid, zijn makkelijk te onderhouden en hebben een lagere prijs per kanaal.