Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Interfacetechnologie van het K-systeem

Door verschillende toepassingen binnen één systeem aan te pakken garandeert het K-systeem een betrouwbare en zuinige signaaloverdracht tussen je veldapparatuur en het besturingssysteem. Of je plannen nu een enkele scheidingsmodule of een grootschalige systeemintegratie omvatten, het volledige productgamma van het K-systeem wordt gekenmerkt door toepassingsgerichte oplossingen.


Productportfolio

Het K-systeem biedt een uitgebreide reeks intrinsiekveilige interfacemodules voor verschillende signalen en toepassingen, van eenvoudige isolatoren tot hoogfunctionele modules.


Power Rail

De Power Rail is een inzetstuk voor de standaard 35 mm brede DIN-rail. Modules worden gewoonweg op hun plaats vastgeklikt om ze op de DIN-rail te monteren. De Power Rail voorziet de modules van stroom en vormt een pad voor de collectieve foutmelding van individuele isolatoren. De Power Rail beperkt bekabeling en onderhoudskosten omdat de behoefte om serieschakelingen te leggen wordt geëlimineerd. Ook systeemuitbreiding wordt erdoor vereenvoudigd. Klik eenvoudigweg een nieuwe module vast wanneer je je systeem wenst uit te breiden.


Voedingsmodules

De Power Rail is een inzetstuk voor de standaard, 35 mm brede DIN-rail. Modules worden gewoonweg op hun plaats vastgeklikt om ze op de DIN-rail te monteren. De Power Rail voorziet de modules van stroom en vormt een pad voor de collectieve foutmelding van individuele isolatoren. De Power Rail beperkt bekabeling en onderhoudskosten omdat de behoefte om serieschakelingen te leggen wordt geëlimineerd. Ook systeemuitbreiding wordt erdoor vereenvoudigd. Klik eenvoudigweg een nieuwe module vast wanneer je je systeem wenst uit te breiden.


Internationale veiligheidsnormen

Modules met SIL-waarde zijn verkrijgbaar zonder meerprijs.


Eenvoudige configuratie

Met ons indrukwekkende software-hulpmiddel, PACTware, wordt het aanmaken van projectdocumentatie veel eenvoudiger en kunnen hoogfunctionele interfacemodules makkelijk worden geconfigureerd.


Download het compendium voor Functionele Veiligheid

Gratis downloadbestand: Compendium voor Functionele Veiligheid

Download ons gratis compendium voor Functionele Veiligheid in pdf-vorm en leer meer over de specifieke normen en methodes voor risicobeperking. We tonen je ook hoe je veiligheidsapparatuur in je systeem kan integreren en bieden je een handige woordenlijst om je te helpen bij je dagelijkse taken.