Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Interfacetechnologie van het K-systeem

Door verschillende toepassingen binnen één systeem aan te pakken garandeert het K-systeem een betrouwbare en zuinige signaaloverdracht tussen je veldapparatuur en het besturingssysteem. Of je plannen nu een enkele scheidingsmodule of een grootschalige systeemintegratie omvatten, het volledige productgamma van het K-systeem wordt gekenmerkt door toepassingsgerichte oplossingen.


Productportfolio

Het K-systeem biedt een uitgebreide reeks intrinsiekveilige interfacemodules voor verschillende signalen en toepassingen, van eenvoudige isolatoren tot hoogfunctionele modules.


Power Rail

De Power Rail is een inzetstuk voor de standaard 35 mm brede DIN-rail. Modules worden gewoonweg op de DIN-rail geklikt en nemen zo hun plaats in op de Power Rail. De Power Rail voorziet de modules van stroom en vormt een pad voor de collectieve foutmelding van individuele barriers. De Power Rail beperkt bekabeling en onderhoudskosten omdat de behoefte om serieschakelingen te leggen wordt geëlimineerd. Ook systeemuitbreiding wordt erdoor vereenvoudigd. Klik eenvoudigweg een nieuwe module op de DIN-rail wanneer je je systeem wenst uit te breiden.


Voedingsmodules

De Power Rail is een inzetstuk voor de standaard, 35 mm brede DIN-rail. Modules worden gewoonweg op hun plaats vastgeklikt om ze op de DIN-rail te monteren. De Power Rail voorziet de modules van stroom en vormt een pad voor de collectieve foutmelding van individuele isolatoren. De Power Rail beperkt bekabeling en onderhoudskosten omdat de behoefte om serieschakelingen te leggen wordt geëlimineerd. Ook systeemuitbreiding wordt erdoor vereenvoudigd. Klik eenvoudigweg een nieuwe module vast wanneer je je systeem wenst uit te breiden.


Internationale veiligheidsnormen

SIL-waarden zijn gratis verkrijgbaar.


Eenvoudige configuratie

Met ons indrukwekkende software-hulpmiddel, PACTware, wordt het aanmaken van projectdocumentatie veel eenvoudiger en kunnen hoogfunctionele interfacemodules makkelijk worden geconfigureerd.


Safety Integrity Level (SIL): Functional Safety for Your Applications

Safety Integrity Level (SIL): Functional Safety for Your Applications

Learn more about the Safety Integrity Level (SIL): how can you establish the required risk reduction? What are typical misconceptions? Which SIL assessed products does Pepperl+Fuchs offer you?