Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Klepconnectoren voor industriële toepassingen moeten voldoen aan tal van hoge eisen op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit. Het werkingstemperatuurbereik, de beschermingsgraad en bestendigheid tegen oliën en vetten zijn van even groot belang als de juiste combinatie van behuizing, aantal polen, geluidsonderdrukking en kabeltype. Ons uitgebreid assortiment DIN EN 175301-803 klepconnectoren biedt u een verscheidenheid aan opties die aan vrijwel alle toepassingsvereisten voldoen.

De gegoten, ingebouwde dichting van de klepconnectoren zorgt voor betere gebruiksresultaten en garandeert de IP67-beschermingsgraad. Kabeltypes in zowel PUR als PVC geven gebruikers flexibiliteit bij het kiezen van het optimale kabelmateriaal. Modellen zijn naargelang het type uitgevoerd met veiligheidscircuits van 12 V tot 230 V AC/DC en samen met functie-indicatoren die in de connector zelf zijn ingebouwd, limiteren zij gevaarlijke spanningswisselingen en vereenvoudigen zij het onderhoud in het veld. De kwalitatief hoogstaande materialen gebruikt voor de vervaardiging van deze klepconnectoren blinken uit in uitdagende toepassingsomgevingen en garanderen een betrouwbare werking. Dankzij hun compacte behuizing kunnen onze klepconnectoren bij beperkte installatieruimte worden ingezet. De klepconnectoren zijn verkrijgbaar in DIN- en industriële versies en kunnen worden geleverd met een open kabeluiteinde of vaste M12-aansluiting.


Ventielconnector met IO-Link voor Slimme Ventielcontrole

Een ventielconnector met IO-Link interface is beschikbaar om de conditiebewaking en voorspellend onderhoud voor magneetventielen mogelijk te maken. Deze ventielconnector registreert extensieve diagnosegegevens, zoals voedingsspanning, uitgangsstroom, temperatuur of de schakeltijd van het ventiel. Alle procesgegevens worden naar de controller gestuurd of naar een cloudsysteem via een IO-Linkmaster. Daardoor kunnen fabrieksoperators op elk moment de status van hun magneetventielen in de gaten houden en slijtage en storingen vroegtijdig detecteren.