Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Bedieningspanelen+Distributiepanelen Ex de


Het samenvoegen van beveiligingsmaatregelen voor non-Ex-apparatuur met de mogelijkheid om deze snel af te stellen en makkelijk aan te passen, is een voordeel van het combineren van de explosiebeveiligingsklassen Ex d en Ex e.

Een breed aanbod van solide, hittebestendige behuizingen is beschikbaar om apparatuur tegen explosies of omgevingsgevaren te beschermen, terwijl de besturingselementen en aansluitpunten voor signalisatie en stroomtoevoer even snel en makkelijk bereikbaar blijven in de Ex e-behuizingen.

Elke met behulp van doorvoerhulzen ‘gelinkte’ oplossing wordt op maat gemaakt en afgestemd op de specifieke vereisten van de toepassing. Om de ideale oplossing te ontwikkelen, onderhouden de ervaren projectingenieurs van Pepperl+Fuchs' Solution Engineering Centres nauw contact met klanten voor de volledige duur van een project. Elke oplossing wordt samen met een volledige documentatie en certificatie op de gebruikslocatie geleverd. De inbedrijfstelling verloopt snel en eenvoudig, gezien er geen nood is de Ex d-behuizing ter plekke te openen.