Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

KVM-monitors Zone 2/Div. 2/veilige omgevingen

KVM-monitors voor veilige omgevingen voor gebruik onder GMP-omstandigheden

VisuNet GMP KM industriële monitors werden ontworpen voor gebruik in gereguleerde industrieën zoals de farmaceutica of de voedings- en drankenindustrie. De mechanische componenten van de monitor beschikken over een beschermingsgraad van IP 65 en werden ontworpen volgens de principes van GMP, "Good Manufacturing Practice".

De 19"- en 22"-industriële displays hebben respectievelijk een resolutie van 1280 x 1024 en 1680 x 1050. Het industriële keyboard met zijn 105 toetsen beschikt dankzij de polyester beschermfolie over antibacteriële capaciteiten en is bestand tegen de typische schoonmaakproducten die binnen deze industrieën worden gebruikt. Het toetsenbord zit in een roestvrijstalen behuizing met IP65-beschermingsgraad en is verkrijgbaar in verschillende talen.

Voor de muisbesturing kan je kiezen tussen:

  • touchpad
  • optische trackball
  • joystick

Industriële KVM-monitors voor Class I, Div. 2

VisuNet IND in een afgesloten monitor of werkstation dat zowel robuust als gestroomlijnd is. Het is een Class I, Div.2-oplossing bestand tegen de zwaarste procesomgevingen. Het ontwerp van deze VisuNet IND-behuizing zorgt voor een veelzijdig product, zodat operatorstations overal in de productiefaciliteit dezelfde look en feel kunnen delen, maar verschillend kunnen functioneren.