Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

VariKont® 2 AC/DC—één sensor voor AC- en DC-toepassingen

2016-04-20

One sensor handles both direct current and alternating current applications.
Eén robuuste, industriële sensor voor zowel gelijkstroom- als wisselstroomtoepassingen.

Dankzij de nieuwe VariKont 2 AC/DC generatie sensoren verlopen je AC/DC-toepassingen met nog meer efficiëntie: een verhoogde EMV-weerstand, kortsluitstroombegrenzing en temperatuurbestendigheid van -25 °C tot +85 °C zorgen samen voor een nog grotere procesveiligheid dan die werd gegarandeerd met de welbekende, voorafgaande generatie.

Verlaag je opslagkosten en geniet van de eenvoudigste productkeuze ooit: één inductieve sensor die zowel gelijkstroom- als wisselstroomtoepassingen aankan. Als uitvinder van de benaderingsschakelaar biedt Pepperl+Fuchs je ervaring en advies van het hoogst mogelijke technische niveau.


Ontdek snel je vervangingsmodel

Je gebruikt al VariKont AC/DC sensoren? Blijf vertrouwen op Peperl+Fuchs en ontdek de nieuwe generatie. Gebruik de productzoeker en ontdek snel het alternatief voor de sensor die je momenteel gebruikt door de oude productcode of bestelreferentie in te typen.

Opmerking: Hoewel aangeraden vervangingsmodellen gelijkaardig zijn, raden wij aan steeds alle technische productspecificaties te vergelijken. 


old part numberold product namenew part numbernew product name

e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u