Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

"SmartBridge®" van Pepperl+Fuchs wint de 2016 "Best of Industry" award

2016-04-01

SmartBridge
De SmartBridge-app vormt mobiele toestellen om in handige, draadloze bedieningseenheden voor I/O-link apparatuur.

Als onderdeel van de nieuwe, door Vogel Business Media gecreëerde "Best of Industry" awards werd het "SmartBridge" product van Pepperl+Fuchs uitgeroepen tot winnaar van de categorie "Automation"…

Het SmartBridge-systeem bestaat uit een adaptor (IO-Link/Bluetooth-interface) en de SmartBridge-app voor mobiele toestellen. Deze adaptor kan in de lus naar een I/O-link apparaat worden opgenomen en laat gebruikers toe de over deze lijn uitgewisselde data via Bluetooth voor smartphones en tablets te consulteren. Op deze manier vormt de SmartBridge-app mobiele toestellen om tot handige, draadloze bedieningseenheden voor I/O-link apparatuur en laat ze toe hen te gebruiken om systeemdata weer te geven of sensoren en signaalgevers te parametreren.

 


Development Group Manager Benedikt Rauscher op de prijsuitreiking.
Development Group Manager Benedikt Rauscher op de prijsuitreiking.

Benedikt Rauscher, Development Group Manager bij Pepperl+Fuchs, was zeer enthousiast tot winnaar te zijn uitgeroepen: "SmartBridge is een product dat werd ontwikkeld met het oog op digitalisatie binnen Industrie 4.0. Het heeft al verscheidene reële toepassingen en voordelen binnen dit complexe domein geopenbaard. Daarom zijn we blij dat de experts in het veld ons innovatief succes hebben erkend door ons de "Best of Industry" award toe te kennen en we danken hen dan ook hartelijk om onze harde inzet te hebben beloond."

Enkel bedrijven die reeds op de shortlist voor een industriële award voor een product of oplossing voorkwamen of diegenen die een industriële award hadden gewonnen, kwamen in aanmerking voor deze nieuwe award. Als deel van een uitgebreide selectieprocedure, die van begin 2014 tot midden 2015 liep, werd een totaal van 34 genomineerden in tien verschillende categorieën geïdentificeerd. Een jury bestaande uit editeurs van het Duitse vaktijdschrift "MM Maschinenmarkt" en industrie-experts kozen vervolgens met de hulp van de MM Maschinenmarkt-lezers de winnaars van de verschillende categorieën. Tijdens de online poll werden bijna 10 000 stemmen geregistreerd. Zo'n 200 gasten uit de Duitse industriewereld waren aanwezig op het gala ter gelegenheid van de prijsuitreiking in Würzburg.

"De Best of Industry Award is direct een award voor het volledige bedrijf geworden. Ongeacht wie uiteindelijk de certificaten en prijzen komt afhalen - ontwikkelingsingenieurs, communicatie-experts, verkoopsafgevaardigen of de grote baas zelf - elk bedrijf dat hier vertegenwoordigd was, is erin geslaagd een product en marktperspectief samen te brengen", benadrukt Hans-Jürgen Kuntze, uitgever van MM Maschinenmarkt, bij het vieren van het succes van de winnende ondernemingen.


e-news

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer je

Lees de meest recente editie van e-news: