Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Pepperl+Fuchs uitgeroepen tot Beste Leverancier van intrinsieke veiligheid en purgesystemen

2016-01-19

Voor het 13e opeenvolgende jaar de hoogste prijs in purgesystemen

Control Magazine Reader's Choice Awards
Pepperl+Fuchs werd opnieuw uitgeroepen tot beste leverancier!

In de productcategorieën purge- en overdruksystemen en intrinsieke veiligheid domineert Pepperl+Fuchs sinds jaar en dag de opiniepeilingen onder de lezers van twee van de belangrijkste vaktijdschriften. Dit jaar werd Pepperl+Fuchs opnieuw door het tijdschrift Control uitgeroepen tot beste leverancier van intrinsieke veiligheid en industriële purge- en overdruksystemen in de 2016-editie van hun lezersenquête. Deze recente erkenning betekent het 13e opeenvolgende jaar in de toppositie voor de levering van purgesystemen en het zevende opeenvolgende jaar aan het hoofd van de categorie intrinsieke veiligheid. Deze eerbewijzen volgen na 15 ononderbroken jaren van dezelfde onderscheiding voor intrinsieke veiligheid uitgereikt door het tijdschrift Control Design sinds dit magazine in 2001 met lezersenquêtes van start ging.


„Eén lezersprijs ontvangen is een ware eer”

Een enquête uitgevoerd onder meer dan 1 000 lezers van het tijdschrift Control plaatste Pepperl+Fuchs boven alle andere leveranciers van intrinsieke veiligheid, met inbegrip van Rockwell Automation, Siemens Industry en R. Stahl. Deelnemers werden gevraagd om de consistente kwaliteit, innovatiedrang en het “duur gewonnen klantenvertrouwen” van elke onderneming in aanmerking te nemen. „Eén lezersprijs ontvangen is een ware eer, maar opeenvolgende onderscheidingen in twee categorieën is hoog lof voor de kwaliteit van het product en de service die we leveren,” zegt Kristen Barbour, product marketing manager. „Weinig andere bedrijven in onze industriesector hebben zoveel rechtstreekse eerbewijzen van eindconsumenten ontvangen.”


Overtuigende productkwaliteit en service

Pepperl+Fuchs biedt u een brede waaier van oplossingen op het gebied van intrinsieke veiligheid die een veilige, betrouwbare en efficiënte signaaloverdracht tussen veldapparatuur en besturingssystemen leveren. Geïsoleerde barrières zorgen voor een galvanische scheiding tussen de signaallus en alle andere stroomkringen.

Als leiders op het gebied van overdrukregeling vertegenwoordigen Pepperl+Fuchs' Bebco EPS purge- en overdruksystemen een veilige en kosteneffectieve aanpak voor de installatie van elektrische apparatuur in explosiegevaarlijke omgevingen. Wanneer standaard industriële apparatuur in explosiegevaarlijke omgevingen wordt ingezet, wordt een veilige zone gecreëerd in een standaard behuizing. De afdeling Systems & Solutions van Pepperl+Fuchs ontwerpt ook op maat gemaakte behuizingsoplossingen om aan uw specifieke vereisten te voldoen.


Pepperl+Fuchs' onderscheidingen in één oogopslag

  • 1e plaats: Componenten met beschermingstype Ex i
  • 1e plaats: Industriële purge- en overdruksystemen
  • 4e plaats: Signaalconditioners
  • 5e plaats: Input/Output-systemen

e-news

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer je

Lees de meest recente editie van e-news: