Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

De nieuwe trekkoordportfolio – een uitgebreid gamma met veel toepassingsmogelijkheden

Vind de juiste oplossing voor uw toepassing

Get to know the new cable pull portfolio.
Ontdek ons nieuw trekkoordassortiment.

De nieuwe trekkoordportfolio van Pepperl+Fuchs wordt gekenmerkt door een modulaire productarchitectuur. Het assortiment biedt uitgebreide diversiteit – van eenvoudige modellen met een compact design tot robuuste versies berekend op zwaar werk. De perfect op elkaar afgestemde componenten laten een eenvoudige systeemintegratie toe en vergemakkelijken tegelijkertijd de hantering. In combinatie met de juiste accessoires krijgt u de optimale oplossing voor vrijwel elke vereiste en bereikt u betrouwbare, langdurige processen.

Uiterst compact design voor eenvoudige toepassingen – ECN10TL Line

ECN10TL Line
ECN10TL Line
Dit trekkoord is uitermate geschikt voor standaard toepassingen die een hoge precisie vereisen. De koppelingloze aanpassing zorgt voor een nauwkeurige informatiefeedback en garandeert betrouwbare processtromen. Bovendien laat de lichtgewichte en compacte behuizing zich makkelijk monteren en aanpassen aan gelijk welke omgeving.

Compacte oplossing voor industriële toepassingen – ECN20IL Line

ECN20IL Line
ECN20IL Line
De ECN20IL trekkoord-encoders beschikken over een geanodiseerde aluminiumbehuizing en zijn geschikt voor gebruik in industriële toepassingen, maar zijn ook bestand tegen uitdagende omgevingsomstandigheden. De trekkoord-encoders zijn daarnaast ook voorzien van een balgafsluiter met stalen tip. Dit systeem verwijdert de afzetting of opbouw van stof, vocht of ijsvorming op de meetkabel.

Hoge flexibiliteit voor veeleisende toepassingen – ECN30PL Line

ECN30PL Line
ECN30PL Line
De trommel beweegt in een axiale richting over een as met schroefdraad. Dit verzekert dat de meetkabel steeds met een constante compensatie (offset) wordt opgewonden. Op die manier wordt, vooral bij grote meetafstanden, een hoge meetnauwkeurigheid gewaarborgd. De meetkabel is corrosie- en zuurbestendig en de trekkoord-encoder kan bovendien worden gecombineerd met verschillende accessoires. Het resultaat is een apparaat met optimale bescherming dat betrouwbare meetresultaten levert en tijdens zijn lange levensduur weinig onderhoud vergt.

Uiterst robuust voor uitdagende omgevingsomstandigheden – ECN40HD Line

ECN40HD Line
ECN40HD Line

Deze zeer robuuste trekkoord-encoder is ideaal voor gebruik in uiterst uitdagende omgevingsomstandigheden. Dankzij zijn speciaal ontwerp is het apparaat zeer duurzaam en wordt een betrouwbare en efficiënte werking gegarandeerd. Het open kabelsysteem laat een snelle en eenvoudige reiniging van de trommel toe. Dit verlengt de levensduur en zorgt zelfs in stoffige, vochtige of door zout aangetaste omgevingen voor een perfecte functionaliteit.