Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Het SC-systeem: een nieuwe serie signaalomvormers voor ongevaarlijke omgevingen

Een gesofistikeerde technologie van het hoogste kwaliteitsniveau

SC-System signal conditioners offer you much more than reliable process communication.
Het SC-systeem biedt veel meer dan een betrouwbare overdracht van processignalen.

Een hoge graad van betrouwbaarheid op lange termijn, een maximale bescherming van personeel en apparatuur, gecombineerd met een plaatsbesparende, compacte behuizing – deze sterke punten karakteriseren de nieuwe signaalomvormers van het SC-systeem. Met deze recent ontwikkelde productlijn geeft Pepperl+Fuchs opnieuw blijk van haar vele jaren ervaring op het vlak van procesveiligheid. De nieuwe signaalomvormers van het SC-systeem zijn ideaal voor universele toepassingen en bieden u veel meer dan een volledig betrouwbare overdracht van processignalen.


Plaatsbesparend behuizingsconcept

Bespaar ruimte in uw besturingskast! De uiterst compacte behuizing van het SC-systeem maakt efficiënt gebruik van de ruimte in de besturingskast mogelijk. Met een breedte van slechts 6 mm beperkt de compacte behuizing de vereiste ruimte tot een minimum. De geringe hoogte van 97 mm garandeert een compacte, verticale opstelling. De modules kunnen makkelijk in krappe ruimtes tussen kabelgoten worden geplaatst.


Inzetbaar in grote temperatuurbereiken

Creëer meer flexibiliteit in grotere temperatuurbereiken! Het ultramoderne circuitontwerp van de nieuwe serie signaalomvormers van het SC-systeem omvat geen elektrolytische condensatoren. Deze drogen namelijk uit bij hogere temperaturen en verliezen hun functionaliteit. Er worden daarom alternatieve componenten gebruikt, die weerstand bieden aan een dergelijke slijtage en veroudering. Daarnaast leidt het lage stroomverbruik tot een lage inherente verwarming. Dankzij deze features kunnen de modules van het SC-systeem worden ingezet in een groot temperatuurbereik van -25 °C tot +70 °C.


Bescherming van personeel en apparatuur

Geniet van maximale bescherming! In veel fabriekstoepassingen worden AC-aangedreven apparaten zoals pompen, motoren en ventilatoren gebruikt. Ingebouwde sensoren monitoren de temperatuur, frequentie of trillingen. Voor het geval dat zich bedradings- of installatiefouten voordoen, is een bescherming tegen elektrische schokken van het allergrootste belang. Met hoge werkings- en testvoltages van 300 V en 2,5 kV beschermen de galvanisch geïsoleerde signaalomvormers zowel personeel als apparatuur tegen schade veroorzaakt door gevaarlijke hoge spanningen.


Het SC-systeem combineert de krachtigste features van gelijkaardige apparaten in één enkele productlijn. Ontdek het nieuwe assortiment signaalomvormers en leer alles wat u moet weten in één oogopslag!