Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Verbeterd VisuNet XT werkstation voor de olie- en gasindustrie

Robuust werkstation met uitgebreid temperatuurbereik

Oil and gas industry specialized panel PC VisuNet XT
Het VisuNet XT werkstation werd geüpdatet en is klaar om ook toepassingen in extreem koud weer het hoofd te bieden

Het standaard robuust werkstation voor de olie- en gasindustrie, VisuNet XT, werd vernieuwd en verbeterd. Op basis van klantenfeedback en onze eigen ervaring in de olie- en gasindustrie werden nieuwe, belangrijke features in de VisuNet XT geïntegreerd.

De VisuNet XT is uitermate robuust en is nu ook geschikt om zelfs de koudst mogelijke omgevingsomstandigheden aan te kunnen. De integratie van bijkomende verwarmingselementen stelt gebruikers in staat dit robuust werkstation ook in koude weersomstandigheden tot -40 °C te gebruiken. Het totale temperatuurbereik van -40 °C tot +65 °C is het meest uitgebreide temperatuurbereik dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.


Meer flexibiliteit dankzij USB A-stekker en RJ45 Ethernet interfaces

Andere toevoegingen zijn de militaristische aansluitingen met USB A en RJ45 Ethernet interfaces. Deze interfaces beschikken over ATEX- en IECEx-certificatie. Deze aansluiting zorgt ervoor dat het werkstation makkelijk in gebruik te nemen en los te koppelen is wanneer men snel en regelmatig van locatie moet wisselen, wat vaak het geval is in offshore-toepassingen.

Kant-en-klaar voor aansluiting van explosieveilige geheugenstick

Er is nu ook een USB A-interface vooraan op het werkstation verkrijgbaar voor explosieveilige geheugensticks. Deze soorten geheugensticks worden gebruikt om software te laden, om software te activeren en om data op te halen. VisuNet XT bewaart data op een snelle Solid State Drive (SSD). Doordat alle I/O's niet-ontvlambaar zijn, steekt de VisuNet XT met kop en schouders boven zijn concurrenten uit.


Korte levertermijn voor kleine bestelhoeveelheden

Neem contact op met uw Pepperl+Fuchs vertegenwoordiger om de vereisten van uw toepassing te bespreken. We bieden een levertermijn van twee weken voor geringe bestelhoeveelheden. Bestel nu reeds wat binnenkort de norm in werkstations voor de olie- en gasindustrie zal zijn!