Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Het nieuwe positioneringssysteem “Position Guided Vision” is de ideale oplossing voor het sturen van automatisch geleide voertuigen

Leading the Way – De positioneringssystemen van Pepperl+Fuchs

Gekleurde verfstrepen of stroken kleefband bepalen de route; Data Matrix-codes leveren een absolute positionering en verificatiecodes signaleren zijvertakkingen en bochten - Het Position Guided Vision of PGV-positioneringssysteem is het enige product dat momenteel op de markt verkrijgbaar is dat een opmerkelijke combinatie van navigatie, sturing en positiefeedback biedt in één enkel apparaat. Ontdek de ideale oplossing voor het sturen van automatisch geleide voertuigen (AGVs).Efficiëntie en veiligheid in alle processen

PGV - Continuous position feedbackConstante positiefeedback
De X- en Y-positie, snelheid, draaicirkel en werkingsstatus worden nauwkeurig en constant getraceerd en continu geregistreerd met behulp van de ingebouwde en performante 2D-camera.
PGV - Betrouwbaar op elk vlakBetrouwbaar op elk vlak
De hogeresolutietracering van geverfde of gekleefde codestroken, zelfs op reflecterende of glanzende achtergronden, elimineert de nood aan matte, contrasterende kleefbanden.
PGV - Hoge bestendigheidHoge bestendigheid tegen omgevingslicht, vuil of schade
Het brede leesveld, samen met de 2D-Data Matrix-technologie, biedt een vlotte en consistente navigatie over beschadigde of vuile stroken en volgt zijvertakkingen, kruispunten en scherpe bochten zonder probleem.

Snel en makkelijk te monteren, eenvoudig te bedienen

PGV - Plug-and-play PLC-integratiePlug-and-play PLC-integratie
Een geïntegreerde interface voor de meeste standaard veldbussen en processturingssystemen voorziet het positioneringssysteem van een plug-and-play connectiviteit.
PGV - Compact en robuust designCompacte en robuuste oplossing
Het compacte ontwerp laat toe ook de allerkleinste onbemande transportsystemen te sturen. Dankzij zijn mechanische robuustheid en IP67-classificatie kan het positioneringssysteem ook buiten worden gebruikt.

Opvallende kenmerken

 • Detecteert verschillend gekleurde stroken kleefband/verfstrepen en Data Matrix-codes op betrouwbare en consistente wijze, zelfs op reflecterende oppervlakken
 • Uitermate bestendig tegen licht van buitenaf > 100 000 lux, elimineert nood aan contrasterende kleefband
 • Breed leesveld en 2D-Data Matrix-technologie garanderen vlotte navigatie over beschadigde of vuile kleurband
 • Compacte behuizing past zelfs in de kleinste AGVs
 • Eenvoudige montage en installatie met plug-and-play verbinding
 • Compatibel met de meeste industriële protocollen


Ruime toepasbaarheid van PGV

Position Guided Vision
Position Guided Vision

Position Guided Vision”, het positioneringssysteem van Pepperl+Fuchs, is de ideale oplossing voor automatisch geleide voertuigen gebruikt in (de):

 • Intralogistiek
 • Material handling
 • Automobielindustrie
 • Drukkerijen en papierindustrie
 • Gezondheidssector
 • Vele andere toepassingen