Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

De F31K2 inductieve dubbelsensor - Voor klepstanddetectie op pneumatische actuatoren

Betrouwbaar in weer en wind

The inductive dual sensor F31K2 - For valve position sensing on pneumatic valve actuators
F31K2 inductieve dubbelsensor

Elektronische componenten zoals inductieve sensoren staan reeds lang bekend als apparaten voor klepstanddetectie op actuatoren. Het F31K2 gamma van inductieve dubbelsensoren werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in veeleisende omgevingsomstandigheden en maakt indruk waar en wanneer uitzonderlijke duurzaamheid vereist is. Van de chemische industrie tot waterzuiveringsinstallaties en elektriciteitscentrales – de F31K2 is de ideale outdooroplossing voor alle industriële en procesinstallaties.

De belangrijkste kenmerken van de F31K2 inductieve dubbelsensor

  • Eenvoudige montage
    De inductieve dubbelsensor is zeer flexibel en kan rechtstreeks op alle standaard pneumatische actuatoren worden gemonteerd, zonder dat bijkomende montagehulpmiddelen vereist zijn.

  • Flexibele behuizing voor extreme toepassingen
    Het uniek design van de behuizing—naar keuze uitgevoerd in plastic of metaal—en de hoge IP69K- en IP67-beschermingsklassen garanderen een uitstekende temperatuursbestendigheid, waterdichtheid en UV- en corrosiebestendigheid.

  • Hoge visibiliteit dankzij transparant display
    De “open/dicht” status van de klep is duidelijk zichtbaar dankzij het rood en groen display - perfect voor een gebruik buiten of wanneer de kleppositie snel moet worden gecontroleerd.


F31K2 – Klepstanddetectie op pneumatische actuatoren