Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

De meest compacte Ethernet-onderplaat voor LB Remote I/O

Ethernet backplane for LB Remote IO
Verbindt tot 32 kanalen met uw besturingssysteem dankzij de nieuwe onderplaat (backplane) voor LB Remote IO

Installatieruimte is vaak zeldzaam in fabrieksinstallaties. Elke installatie-ontwerper streeft er dan ook naar verloren ruimte te allen koste te vermijden. Compacte elementen die naargelang de vereisten van verschillende toepassingen kunnen worden gecombineerd, zijn van het allergrootste belang voor plaatsbesparing. Pepperl+Fuchs introduceert haar meest compacte Ethernet-onderplaat (LB9023E) voor LB Remote I/O om aan deze vereisten te voldoen.


Verbindt tot 32 kanalen

De onderplaat of backplane, met 8 sleuven voor I/O modules, maakt een compacte en plaatsbesparende LB Remote I/O-oplossing d.m.v. Ethernet-verbinding naar het beheerssysteem mogelijk. Tot en met 32 kanalen kunnen via de onderplaat worden aangesloten. De buskoppeling van Pepperl+Fuchs wordt niet ten volle benut door 32 kanalen. De onderplaat kan worden uitgebreid met een verlengingsplaat: de LB9025A biedt acht bijkomende steekplaatsen met aansluitpunten voor 32 kanalen.


Verschillende manieren om plaats te besparen

Het gamma van eenvoudige en verlengbare onderplaten voor de Ethernet-verbinding van LB Remote I/O Zone 2, Div. 2 toepassingen biedt u een waaier van mogelijkheden. Kies uit de onderstaande producten en bespaar aan plaats:

  • 8 sleuven (LB9023E)
  • 16 sleuven, samengesteld uit 8 sleuven op LB9023E en 8 sleuven op de verlengingsplaat (LB9025A)
  • 22 sleuven (LB9023E)