Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Intelligente handheld codelezers met maximaal gebruiksgemak

Intelligent handheld reader for maximum ease of use
Deze handhelds combineren uitstekende leesprestaties met gebruiksgemak.

Bijzonder opvallende eigenschappen zijn het gebruiksgemak en de uitstekende leesprestaties van deze handheld codelezers. De gepatenteerde dubbele lens (multifocus) maakt dat de handheld zowel dichtbij als veraf kan worden toegepast. Dankzij de resolutie van 1,2 miljoen pixels kan de lens vanaf grote afstand gegarandeerd codes van verschillende afmetingen betrouwbaar lezen. Zelfs codes op reflecterende oppervlakken of op smartphones worden zonder mankeren herkend. Als aanvulling op een optische LED-aanwijzer, beschikt de gebruiker over leesterugkoppeling via trillingen, de indicatie-LED’s en hoorbare signalen. Dankzij de stevige behuizing zijn deze handheld codelezers geschikt voor intensief industrieel gebruik en gemakkelijk aan te sluiten op veldbussen via een connectorbox. Door het gebruik van JavaScript kunnen complexe taken zonder een PC worden uitgevoerd.

Belangrijkste voordelen

  • Uitstekende leesprestaties – betrouwbaar lezen van codes met verschillende afmetingen op uiteenlopende oppervlakken
  • Individuele aanpassing aan elke toepassing – met JavaScript
  • Veelzijdig – dankzij de stevige behuizing en de hoge beschermingsgraad

OHV100 – draadgebonden handheld met unieke leesprestaties

De OHV100 biedt ongeëvenaarde leeskwaliteit in een compacte behuizing. Naast allerlei krachtige functies imponeert de handheld doordat deze 26 verschillende codes kan lezen.

Eigenschappen in één oogopslag

  • Betrouwbaar lezen van een uitgebreide reeks codes
  • Ongeëvenaarde leesprestaties in een compacte behuizing

OHV200 – robuust en draadloos met een geïntegreerde Bluetooth zender

De OHV200 biedt belangrijke voordelen: Deze draadloze handheld heeft geïntegreerde draadloze Bluetooth, alsook vervangbare oplaadbare batterijen met een lange levensduur. Met de mogelijkheid om grote hoeveelheden gegevens direct in de handheld op te slaan, is de OHV200 bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij de ontvanger van de gegevens zich op enige afstand bevindt. De data worden automatisch in één stap via Bluetooth doorgestuurd naar de PC, of zodra de handheld in de batterijlader wordt geplaatst. De OHV200 is bijzonder geschikt voor intensief industrieel gebruik. Dankzij de hoge beschermingsgraad (IP65) weerstaat het apparaat zelfs de lastigste omgevingscondities.

Mogelijkheden in één blik

  • Mogelijkheid om leesresultaten direct op te slaan in de handheld
  • Batterijlader met geïntegreerde Bluetooth modem
  • Automatische gegevensoverdracht via USB of Bluetooth
  • Beschikbaar zonder handgreep voor maximaal comfort
  • Lange batterijlevensduur voor continu gebruik