Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Wireless Data Capturing In Zone 21

PowerScan is geschikt voor Zone 1 en 21

PowerScan handheld scanner transmits captured data to the base station in hazardous areas Zone 1/21.
Handbediende PowerScan en basisstation zijn nu geschikt voor gebruik in Zone 1 en 21

De handbediende barcode lezer PScan-M uit de PowerScan familie zendt de gelezen data door naar zijn basisstation. Beide componenten zijn ontworpen voor explosiegevaarlijke omgeving. De voeding is voorzien via een laadstation in de veilige omgeving.

De Pscan-M is geschikt voor lezing van alle standaard gebruikte 1D barcodes en is ontworpen voor gebruik in zware industriële omgeving. Zijn robuust ontwerp met verzonken display en beschermend scannerglas garandeert u dat het toestel zal functioneren zelfs na een val van 2 meter. De maximale leesafstand van 1,10 meter dekt ruimschoots de normale behoefte tot het scannen van logistieke data in industriële omgeving.

Dankzij de gepatenteerde Puzzle Solve ™ technologie kunnen beschadigde of vuile barcodes nog geïdentificeerd worden. De nieuw ontworpen richtfunctie laat u een precieze scanning toe zelfs vanop maximale scanafstand. De barcode lezer helpt u hierbij door een lichtpunt te richten op de barcode die hij gaat lezen. Dan wordt het leesbevel gegeven. Wanneer de scanning succesvol is verlopen wordt dit bevestigd door twee LED's op de scanner. Er is eveneens een geluidssignaal ter bevestiging.

Met behulp van een tussenverbinding kan het basisstation verbonden worden met een host PC in de veilige omgeving tot een afstand van 150m. Het station kan tevens gebruikt worden in combinatie met de Pepperl+Fuchs TERMEX operator panels of de VisuNet operator workstations.