Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Rotatiecontrollers en frequentie/stroomomvormers

Bewaak uw proces op de voet

Convertisseurs de Pepperl+Fuchs
Controle van roterende machines

Controleer de snelheid en beheer de rotatiegegevens dankzij de frequentieomvormers en rotatiecontrollers. U beveiligt op die manier uw roterende installaties, zelfs in ATEX omgeving.
De pulsen kunnen gegenereerd worden door inductieve schakelaars (zoals weergegeven op de afbeelding), potentiaal vrije contacten of andere pulsgeneratoren. Ook incrementele encoders kunnen in deze toepassingen gebruikt worden.

Pepperl+Fuchs biedt u een volledig gamma aan van rotatiecontrollers en frequentie/stroomomvormers. Het gamma omvat niet enkel uitvoeringen voor normale omgevingen, maar biedt u ook versies aangepast voor explosiegevaarlijke ATEX omgevingen. In dit laatste geval dient ook de impulsgever gecertifieerd te zijn voor gebruik in de overeenkomende Ex-ompgeving Zone 0, Zone 1, Zone 2.

Onze omvormers/controller zijn uitgerust met een numeriek display. De eenvoudige scrollingsmenu's bieden u de mogelijkheid om op het toestel snel de nodige instellingen te doen. Er is ook de mogelijkheid om via een programming jack met PACTware de configuratie op PC te doen. De weergave van de gemeten waarde kan u instellen in de grootheid naar wens.

Referenties met een universele voedingsspanning 20...90VDC - 48...253VAC (niet beperkende lijst) :

Frequentie/stroomomvormers
KFU8-UFC-1.D, in Ex-uitvoering : KFU8-UFC-EX1.D

Er is een ruim gamma van omvormers specifiek in het bereik van de 24VDC voedingsspanning (KFD2-*) met de mogelijkheid van voeding via het Pepperl+Fuchs Power Rail DIN profiel.
Aarzel niet ons te contacteren om voor uw toepassing de juiste referentie te bepalen.



Impulsomvormers

frequentie/stroomomvormers, rotatiecontrolers, slipcontrolers, stilstandcontrolers.