Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Biotechnologie : VisuNet GMP schermen in stofvrije omgeving

Een oplossing voor Sanofi

VisuNet GMP
VisuNet GMP

Tegenwoordig maakt de productie van vaccins een groot deel van de activiteiten bij Sanofi uit. Hiervoor zijn speciale ruimtes en apparatuur vereist. In het kader van een project, bood Pepperl+Fuchs een oplossing aan voor schermen, die beantwoordden aan de vereisten voor stofvrije omgevingen. De VisuNet RM GMP schermen van Pepperl+Fuchs werden voor het project weerhouden. Dankzij een simultane communicatie van gegevens via het Ica Citrix protocol, kan elke monitor snel omschakelen van de info uit het Emerson Delta V systeem (op het lokale netwerk) naar de MES.

Het succes van dit project ligt in de technische oplossingen, telkens flexibel en uitgetest, maar ook in de zeer goede samenwerking tussen de deelnemende partijen. Het VisuNet GMP gamma is enerzijds speciaal aangepast aan deze aparte omgevingen. Anderzijds heeft ook onze flexibiliteit, ons technisch advies en onze ervaring bijgedragen tot de toewijzing van het project.

Constant overleg en productieve feedback lagen aan de basis van het succes van de hele installatie. Alle sleutelfiguren van dit project waren enthousiast en erkennen ons in de rol van nummer 1 voor de toekomstige Life Science industrie.