Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Nieuwe WirelessHART Poster: Alle Netwerkdetails in een Oogopslag

WirelessHART poster - Simply connect it!

WirelessHART Poster
WirelessHART poster - Simply connect it!
De nieuwe WirelessHART poster van Pepperl+Fuchs is niet alleen de ideale tool voor presentaties, het helpt u ook aan alle relevante feiten voor de planning van een WirelessHART netwerk. Aarzelt u niet om ons te contacteren voor uw persoonlijke kopie. Het maakt het opbouwen van een WirelessHART netwerk alleen maar makkelijker! Deze poster vertelt u visueel wat u in de technical whitepaper leest: het plannen en opzetten van netwerken.  

Het illustreert bovendien alle belangrijke aspecten bij het plannen en opstarten van een WirelessHART netwerk. De poster laat namelijk een virtuele procesinstallatie zien. Alle details, waarmee u rekening moet houden bij het opbouwen van een WirelessHART netwerk staan erop geïllustreerd; van de definitie tot de projectdoelstelling (inclusief draadloze technologieën en plaatsing van de apparatuur), opstarting en uitbreiding van WirelessHART netwerken. 

De WirelessHART poster is beschikbaar in het Engels en het Duits. Contacteer Pepperl+Fuchs voor uw persoonlijke kopie of download de PDF-versie.