Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

Sensoren voor landbouwmachines [Animatie]

Intelligente landbouw

De sensoroplossingen van Pepperl+Fuchs ontwikkeld voor gebruik in mobile equipment bieden een optimaal aanpassingsvermogen aan specifieke toepassingen, inclusief een verscheidenheid aan sensoroplossingen voor landbouwvoertuigen.

Het F99 gamma inclinatiesensoren controleert de hellingshoek van het voertuig. De inclinatiesensor beschikt over een uiterst robuust meetsysteem en intelligent behuizingsconcept.

De CANopen en J1939 businterfaces worden gebruikt voor een eenvoudige afstelling en de hoge immuniteit (100 V/m) garandeert een veilige werking.

De F46 capacitieve sensor wordt gebruikt op de joystick in de tractorcabine. De sensor biedt verhoogde machine-efficiëntie door de motorsnelheid te reguleren en meer machineveiligheid door bedieningssturing.

De ultrasone sensoren van het 30GM70 gamma controleren continu de hoogte van de sproeikop boven de grond om een optimale verspreiding van kunstmest te garanderen. De contactloze afstandmeting tussen machine en grond helpt ook schade aan de spuitboom of spuitkop te voorkomen.