Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

LB Remote I/O voor Zone 2, Class 1, Division 2 – Kleinere module en universele I/O-module

Plaats voor meer - de nieuwe kleine LB module

Plaats voor meer met de nieuwe high-density Remote I/O modules voor Zone 2, Class 1, Division 2

De nieuwe meerkanalige LB Remote I/O modules zijn ontworpen om de vereiste plaats voor analoge I/O in de kast drastisch te reduceren. De vierkanalige 4-20 mA analoge inputs en outputs zijn tot 50% kleiner dan de vorige modules, wat meer I/O per backplane biedt. De hogere densiteit is het resultaat van ons nieuw energiebesparend design, dat de warmtedissipatie verlaagt en betrouwbaarheid van de module verhoogt.

De meerkanalige Remote I/O modules kunnen met eenkanalige modules gecombineerd worden voor hoge integriteitsapplicaties en eenkanalige kringintegriteit waar nodig. Communicatiepoorten kunnen opgewaardeerd worden om met de nieuwe remote I/O modules te kunnen communiceren. Bovendien passen de nieuwe modules op de bestaande backplanes.

Elke module heeft een diagnostische LED per kanaal, zodat on-site diagnoses makkelijk identificeerbaar zijn.

De universele I/O module is een veld-configureerbare, all-in-one veelzijdige module. Ze accepteert zowel analoge als digitale inputs en outputs. De module is voorzien van 2-draadstransmitters en drijft zowel low-power relais als interfaces met proportionele kleppen en klepstandstellers aan. Ze is makkelijk configureerbaar on site. De actuele instellingen worden via LEDs getoond. Bij het vervangen van een universele I/O module, worden de kanaalinstellingen automatisch gedownload naar de vervangmodule, wat configuratietijd uitspaart. Elke module is voorzien van diagnostische LEDs en is volledig compatibel met de bestaande backplanes en systemen. Het gebruik van universele I/O modules spaart drastisch planning en spares uit.

Conclusie: Pepperl+Fuchs' hoge densiteit LB Remote I/O

  • Verzekert een lang productleven
  • Verzekert een optimale betrouwbaarheid met
    • Hoge densiteit
    • Makkelijk onderhoud
    • Volledige compatibiliteit met de bestaande installaties

Lees meer over de kleinere LB Remote I/O modules en hoe de kanaaldensiteit en veldconfiguratie u tijd en geld doen besparen op uw volgende Zone 2, Class I, Division 2 applicaties.