Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

A Level Higher: inductieve sensoren van de tweede generatie

Het is tijd voor de nieuwe VariKont® inductieve sensoren

De nieuwe VariKont® inductieve sensor
De nieuwe VariKont® inductieve sensor

De oorspronkelijke series van de VariKont inductieve sensoren zijn gedurende meer dan 30 jaar ingezet in de meest uiteenlopende toepassingen en staan bekend om hun buitengewone betrouwbaarheid en flexibiliteit. Verbeteringen van het ontwerp hebben geleid tot het produceren van de meest recente generatie van de VariKont familie van inductieve sensoren, de VariKont generatie 2 series.

Net als hun voorgangers worden de nieuwe VariKont inductieve sensoren gekenmerkt door buitengewone betrouwbaarheid en robuustheid onder extreme omgevingscondities. De geavanceerde technologie garandeert een bijna onbeperkte reeks toepassingen. De in de vier hoeken aangebrachte voedingsspanning- en uitgangsstatus-LED’s maken dat deze over 360° zichtbaar zijn, zodat de bedrijfs- en schakelstanden in één oogopslag afleesbaar zijn vanuit elke hoek.

De beschermingsklasse IP67 en IP69K, alsook de robuuste behuizing maken de nieuwe VariKont inductieve sensoren afdoende weerbestendig, volledig waterdicht en nog beter bestand tegen hitte en stoten.

Veel klanten zijn al dik tevreden over de verbeteringen en voordelen van de VariKont generatie 2 series. Sinds de introductie heeft de serie zichzelf al bewezen in tal van toepassingen, waarbij is aangetoond dat het meer dan de moeite loont om de oude typen te vervangen.

VariKont® Finder Tool

Raadpleeg onze VariKont® Finder Tool om gemakkelijk de opvolger te kunnen bepalen van de sensoren die u nu gebruikt. Om de procedure zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, worden de VariKont sensoren van de tweede generatie automatisch geleverd als de oorspronkelijke versies worden besteld, vooropgesteld dat de technische specificaties overeenstemmen.

Hartelijk dank voor het toepassen van onze VariKont sensoren gedurende de afgelopen jaren. U kunt er op vertrouwen dat de VariKont serie van de tweede generatie ook volledig voldoet aan de standaarden van de sensingtechnologie. Bezoek voor aanvullende informatie onze homepage op www.a-level-higher.com.