Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Serviceline Explosiebeveiliging

WirelessHART - Ride the Wave

Dankzij de oplossingen van Pepperl+Fuchs heeft u steeds het juiste hulpmiddel, ongeacht de fase waarin uw WirelessHART-netwerk zich bevindt.

Van 3D-simulatie tot flexibele MODBUS-mapping tot grafische netwerkdiagnoses. We vereenvoudigen uw WirelessHART-netwerk niet alleen, maar visualiseren het ook.


WirelessHART-gateway met de beste hulpmiddelen voor een netwerkdiagnose

Onze WirelessHART-gateway is het kernelement van WirelessHART-netwerken. U kunt de unieke grafische netwerkdiagnose direct in de webinterface gebruiken, zonder nood aan bijkomende softwareproducten en onafhankelijk van het besturingssysteem. De snelle en eenvoudige netwerkdiagnose minimaliseert uw onderhoudskosten en verbetert de beschikbaarheid van uw productieplant.

Een ander, zeer efficiënt hulpmiddel is de flexibele MODBUS Mapping Generator. Een beperkt aantal kliks in de DTM en dit hulpmiddel biedt u een MODBUS-mapping die perfect aansluit op uw behoeften. Hierdoor spaart u tijd en kosten bij ingebruikstelling. U kunt verschillende planningen tegelijkertijd uitvoeren door uw netwerk offline te bewerken en planningskosten en -tijd te beperken.Wireless Network Checker (WiNC) voor een driedimensionale simulatie

De unieke 3D-simulatiesoftware WiNC biedt een vereenvoudigde planning van WirelessHART-netwerken door de omgevingsomstandigheden van uw productieplant in de planningsfase op te nemen. Door uw netwerkconcept vooraf te testen zijn uw planning en investering beveiligd. U kunt tegelijkertijd ook het ideale aantal repeaters voor uw netwerk berekenen. Dit heeft een positieve invloed op de ingebruikname en installatie van het netwerk, gezien de vereiste tijd dankzij de 3D-simulatie met WiNC wordt geminimaliseerd. Op deze manier wordt de beschikbaarheid van uw installatie geoptimaliseerd en worden kosten gereduceerd.3D-simulatieWijzigingen
– WiNC Mod
– WiNC Sim
– Zelforganiserend
– Zelfremediërend
EngineeringOnderhoud
– Offline bewerking in DTM
– Flexibele modbus-mapping
– Hulpmiddelen beschikbaar in webinterface en DTM
– AMS, PSM DD's en DTM's beschikbaar
IngebruiknameGebruik
– Grafische netwerkdiagnose– Configuratie en parametrering van veldapparatuur